Menu

El-værktøj Metabo, Hitachi, Milwaukee m.m.

Her har SB Special-Butikken, din værktøjsspecialist, samlet alle former for el-værktøj. Så søger du en boremaskine, skruemaskine, vinkelsliber, bajonetsav, slagnøgle, overfræser, rundsav eller fugepistol, er det her du skal lede.

Og har du svært ved at finde det du søger, er SB Special-butikkens medarbejdere klar til at hjælpe dig på telefon 86 60 33 33, på hverdage mellem 7.30-16.30 og lørdage mellem 9.30-12.30. Du er også velkommen til at komme forbi butikken.

Indenfor de seneste år er der sket en kolossal udvikling indenfor el-værktøj, hvad enten det er batteri eller lysnet. I bestræbelserne på at have det bedste og bredeste udvalg på hylderne, overvåger SB Special-Butikken hele tiden markedet for nyheder, trends osv.

Vi forhandler udelukkende produkter i den allerbedste kvalitet og altid til faste lave priser. SB din værktøjsspecialist.

Vælger du produkter fra Metabo, Milwaukee og Hitachi har du valgt et kvalitetsprodukt der sikrer dig et driftssikkert produkt. Værktøjet leveres oftest i en praktisk plastkuffert, med plads til tilbehør, oplader og ekstra batteri, så du er sikker på at du kan have det hele med.

SB Special-butikkens medarbejdere står altid til rådighed med vejledning og erfaringer i brug af værktøjet.

For at give dig et hurtigt overblik er denne gruppe delt op i praktiske undergrupper, som du kan se her til venstre. 

Viser 1 til 24 af 311 (13 sider)
Viser 1 til 24 af 311 (13 sider)

Nyhedsbrev

* E-mail:
Fulde navn: