Menu

Akku-værktøj Metabo, Milwaukee, Hitachi

Denne kategori omfatter et stort udvalg i ledningsfrit el-værktøj.

Akku-værktøj gør dig fri og uafhængig af irriterende ledninger. Special-butikken har et bredt kvalitets udvalg fra førende producenter som f.eks. Metabo,
Milwaukee og Hitachi.

Så hvad enten du er inden for håndværk, industri eller som kvalitetsbevidst privatperson har du her adgang til det store udvalg, som bl.a. omfatter boremaskiner, borehammere, skruemaskiner, stiksave, vinkelslibere, bajonetsave, fedtpressere, fugepistoler og rundsave.

Nogle af enhederne indgår også i sæt sammen med f.eks. ekstra batterier, lygter o.l. og leveres i praktisk kuffert eller taske, så du har det hele med samlet. Ekstra batterier sikrer at du ikke løber tør strøm midt i arbejdet.

Til maskinerne hører et bredt udvalg i f.eks. klinger, bor, borepatroner og toppe. Skal der musik til arbejdet findes der også et bredt udvalg af byggepladsradioer. Husk også det personlige beskyttelsesudstyr som f.eks. briller, høreværn og støvmasker.

Se hele vort udvalg i Akku-værktøj her i kategorien og Specialbutikkens erfarne medarbejdere råder dig gerne til rette valg.

Viser 1 til 24 af 169 (8 sider)
Viser 1 til 24 af 169 (8 sider)

Nyhedsbrev

* E-mail:
Fulde navn: