Menu

Værkstedsinventar

Denne kategori giver dig en unik mulighed for at for få indrettet en god, sikker, velfungerende og effektiv arbejdsplads
hvad enten det drejer sig om personlige værdier, mens man er på arbejde, eller værktøjet, der skal have en fast plads
på værkstedet eller i bilen.

Løsningerne er udviklet, så de kan integreres i den helhed de indgår i – uanset om det er autoværksteder, produktionshaller, omklædningsrum eller noget helt andet. Her kommer man ikke uden om kvalitetsprodukter fra Blika og Raaco når det drejer sig om filbænke, hulplader for værktøj, værktøjsskabe, kemikalieskabe, værktøjsvogne, opbevarings reoler, boltreoler og sortimentskasser.

Alle løsninger er udviklet så de tilfredsstiller den kræsne brugers behov. Bl.a. har filbænkene fra Blika en 48 mm. tyk, lakeret massiv bøgeparket bordplade og filbænkene findes i mange varianter og størrelser, bl.a. også med den ergonomiske rigtige hæve/sænke funktion.

Til filebænkene findes et bredt tilbehørsprogram til opbevaring, herunder skuffeskabe, montagevogne og værkstedsvogne alle med letløbende og aflåselige skuffer.

Kvalitets stålskabene fra Blika findes i et utal af varianter som. f.eks. arkivskabe, kemikalieskabe, garderobeskabe (med og uden ventilation), garderobebokse, elevbokse, computerskabe og værktøjstavleskabe.

Til at holde styr på værktøjet findes et stort udvalg af solide ophæng som er tilpasset de forskellige stykker værktøj og som let placeres på hulpladen.

Det store udvalg i bl.a. reoler og sortimentsbokse fra Raaco giver dig en unik mulighed for at få styr på ”alt det løse” på lageret, i butikken, på værkstedet eller hvor behovet måtte være.

Er din arbejdsplads på fire hjul har du mulighed for at lave den perfekte indretning og her kommer du ikke uden om Raaco, som har et bredt udvalg af bilretningssystemer som er tilpasset netop din branche og bilmodel.

For at sikre et godt og sikkert miljø omkring olietromler o.l. har Specialbutikken et godt udbud af kvalitets olieopsamlingskar fra bl.a. GFK og Bito. Oliekarrene, som har plads til 2 stk. 200 liters tromler, består af solid bakke i glasfiber og tønderne står på robuste galvaniserede gitterriste.

Specialbutikkens medarbejdere kan vejlede dig og oplyse øvrige specifikationer for ovennævnte produkter.

Se hele vores store udvalg af værkstedsinventar i underkategorierne herunder.

Viser 1 til 24 af 96 (4 sider)
Viser 1 til 24 af 96 (4 sider)

Nyhedsbrev

* E-mail:
Fulde navn: