Handels- og leveringsbetingelser


Bestilling af varer
Vare bestilling via internet.
Bestilling foregår via ordrebekræftelsen som følger når indkøbskurven forlades, denne udfyldes med alle relevante oplysninger, hvor vi efter Deres accept af leveringsbetingelser og varens berigtigelse, automatisk sender Dem en ordrebekræftelse via mail. Deres ordre er automatisk bekræftet fra vores side med dennes udsendelse og Deres modtagelse. Alle aftaler/kontrakter indgåes som udgangspunkt på dansk.

Betaling af ordrer
Du har følgende betalingsmuligheder som kunde: Betaling med kreditkort (dankort el. VISA) og forudbetaling (check el. bankoverførsel)(obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen). Hvis der ønskes særlige betalingsbetingelser som f.eks. efterkrav kan SB kontaktes. Der tages ikke gebyr ved betaling på www.sbnet.dk.

Med hensyn til EAN ordrer, servicerer SB Værktøj A/S ikke privatpersoner eller privatfirmaer på kredit, men kun det offentlige med godkendte EAN numre.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra vaerktoejsspecialisten.dk (sbx.dk). Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet

Priser/levering/forsendelse
Alle priser på www.sbnet.dk er oplyst inkl. moms. Pris i parantes er eksl. moms. 

I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen.

Prisfejl

Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

De oplyste priser er kun gældende inden for Danmarks grænser, excl. Færøerne, Grønland og ikke brofaste øer. Leveringstid er ca. 2-5 hverdage og vi bestræber os på, at du har varen senest på 3 hverdag fra ordreafgivning. Visse leveringer, hvor varen skal skaffes hjem, kan pga. helligdage, leverandør m.m. tage længere tid. Hvis leveringstiden er længere, bliver dette oplyst. Forsendelse foretages med DPD, GLS, Post Danmark eller Danske Fragtmænd. Afvigelser fra leveringstiden kan forekomme, specielt ved ordrer ud over det normale. Kontakt os derfor for nærmere information. Husk som kunde er det altid muligt at afbestille en ordre, feks. varer i længerevarende restordre. Alle forsendelser er forsikret til de når købers adresse.

Vigtigt! Sendinger med fragtmand på grund af vægten/størrelsen (uanset dit valg af fragtmetode.) Fragtmanden forsøger typisk kun levering 1 gang. Overvej derfor at give fuldmagt til, at pakken må stilles uden underskrift, hvis modtager ikke er hjemme. Dette gøres ved at skrive en besked under bemærkninger.

(VIGTIGT! Gives der tilladelse til modtagelse uden underskrift, er det på eget ansvar og egen risiko. )


Reklamationsret
På alle produkter ydes der 2 års reklamationsret for forbrugere. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Ved reklamation, skal kunde i første omgang selv sørge for returfragt, dvs. selv kontakte fragtmand, samt stå for udgiften til returfragt. (Rimelig fragt returneres ved SB Værktøj A/S anerkendelse af reklamationens berettigelse)

Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsrets-perioden, repareres denne vederlagsfrit på vort eller producentens værksted, med mindre fejlen skyldes betjeningsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

SB Værktøj A/S
Katmosevej 18
8800 Viborg

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Brug gerne vores RMA skema her. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine rimelige fragtomkostninger.

Alle tidligere ordre kan ses under kontrolpanel når man er logget ind. Evt. kopi af faktura, kontakt da SB.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til SB Special-Butikken, 86 60 33 33, Lene Thomsen. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 

Center for klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr

www.vaerktoejsspecialisten.dk er e-mærket, og du kan derfor vælge at benytte dig af e-mærkets gratis Sagsbehandling. Når du har handlet på en e-mærket webshop er du desuden omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. Læs mere på www.emærket.dk eller ring på tlf. 44858590.

 

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte os på post@sbnet.dk, fax: 86 61 37 22 eller tlf.: 86 60 33 33. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret og opgive dit ordrenummer. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse/vare og nederst i dette dokument/her.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af  varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post, men kan ske ved fragtmand når det er over 20 kg. For eksempel ved returnering af gasflasker, trailere, plænetraktorer, værkstedsdonkrafte, værkstedsborde og lignende. Priser herfor afhænger af vægt, størrelse, lokalitet, afstand med mere. Kontakt et fragtfirma for at høre nærmere. Danske Fragtmænd kan kontaktes på telefon: 72520000. Hvis du er i tvivl om, hvad der kan sendes med normal post, så er du velkommen til at kontakte os på 86 60 33 33.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, herunder tøj med personlig tryk eller logo.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel,, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

SB Værktøj A/S
Katmosevej 18
8800 Viborg
Tlf.: 86 60 33 33
Fax: 86 61 37 22
CVR nr.: 76396213

Etableret: 1984
e-mail: post@sbnet.dk

Du kan også fortryde købet, mod forudgående aftale, ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular, den finder du nederst i dette dokument eller klik her.

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan indgå aftale med os på vaerktoejsspecialisten.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos SB Værktøj A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for SB Værktøj A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på sbnet.dk er SB Værktøj A/S.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Oplysninger afgivet til www.sbnet.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos SB Værktøj A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til SB Værktøj A/S via e-mail post@sbnet.dk.

Cookies

På www.sbnet.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik påwww.sbnet.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.  Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere www.sbnet.dk.

 

(*) Det ikke relevante udstreges

Nyhedsbrev

* E-mail:
Fulde navn: