Menu

Kemi, Olie, Papirvarer, Plast

I vores store produktprogram, finder du helt sikkert en løsning på din rense, smøre og beskyttelsesopgave. SB Special-butikken har over 200 produkter indenfor afrensning, smøring og beskyttelse, alle miljøvenlige og kendte produkter fra Unican og Kema.

Produkterne er nemme i brug og online finder du let de lovmæssige produktbeskrivelser, sikkerhedsdatablade og arbejdspladsbrugsanvisninger.

Derudover er der også et stort udvalg i aftørringspapir i ark og ruller til dispensere. Du kan finde affaldssække, sæbeprodukter, håndrens, algefjerner, kølervæske, vejsalt, oliesugende granulat og meget mere.
HUSK at bestille engangshandsker eller engangstøj, klik her.

Skal du ha noget renset, smurt eller beskyttet. Har du problemer med myrer eller fluer. Kan du ikke få bugt med ukrudtet eller har du en udfordring med alger. Mangler du olie, eller er det øjenskyl, sæbe, creme eller håndrens du mangler.  Klik i undermenuerne til venstre og naviger rundt i denne store kategori.

Hvis du er i tvivl om det mindste eller bare mangler sparring, er du meget velkommen til at kontakte SB Special-butikkens medarbejdere, som står klar til at vejlede dig med valg af produkt. Vi er både i butikken og på telefon 86 60 33 33 på hverdage mellem 7.30-16.30 og lørdage mellem 9.30-12.30.

Viser 1 til 24 af 408 (17 sider)
Viser 1 til 24 af 408 (17 sider)

Nyhedsbrev

* E-mail:
Fulde navn: