Menu

Sikkerhed - sko, støvler, udstyr

Leder du efter de helt rigtige sko til arbejdet, så er du havnet det rigtige sted. I denne kategori er der et bredt produktsortiment fra markedets absolut mest kendte og mest kvalitetsbevidste leverandører; HKSDK, Mascot, Sievi, Brynje, Solid Gear og Jalas. Disse leverandører anvender blandt andet de kendte råmaterialer som GORE-TEX®, Sympa-Tex® og Thinsulate™ for at frembringe de bedste produkter.

SB din værktøjs specialist har et bredt udvalg af sikkerhedssko, støvler, sandaler og almindelig sko gør at du, sammen med vores erfarne medarbejdere altid kan finde den mest optimale, komfortable og økonomiske løsning til hvilken som helst arbejdsopgave. Når du har valgt dit fodtøj, er der selvfølgelig også et stort udbud af pleje og vedligeholdelsesprodukter, så dit nye fodtøj holder længst muligt og beskytter dine fødder mest optimalt.

Udover fodtøj og tilbehør dertil, fører SB Special-butikken også et bredt udvalg af sikkerhedsudstyr og udstyr for personlig beskyttelse. Så står der ansigtsskærme, høreværn, faldsikringer, hjelme, briller, støvmasker og åndedrætsværn på din huskeseddel, kan Specialbutikken også hjælpe med det. Medarbejderne i Specialbutikken råder dig gerne i dit valg af sikkerhedsudstyr eller andet du er i tvivl om.

Se det store udvalg i underkategorierne til venstre. Vi står også klar i butikken og ved telefonen hverdage mellem 7.30-16.30 og lørdage mellem 9.30-12.30.

Viser 1 til 24 af 544 (23 sider)
Viser 1 til 24 af 544 (23 sider)

Nyhedsbrev

* E-mail:
Fulde navn: