Menu

Duracell

Duracell - dit valg for pålidelig strømforsyning

Duracell er verdens førende producent af højtydende alkaline batterier, specialbatterier og genopladelige batterier. De leverer pålidelig strømforsyning til både forbrugere og professionelle inden for en bred vifte af industrier.

Et ikonisk brand inden for personlig strømforsyning

Siden grundlæggelsen tidligt i 1940’erne har Duracell skabt et ikonisk brand inden for personlig strømforsyning. Deres kompakte batterier med høj ydeevne har vundet tillid hos mennesker over hele verden. Uanset om det er til brug i hverdagen eller i kritiske situationer, kan du stole på Duracell-batterier til at levere den strøm, du har brug for.

Pålidelig strømforsyning til enhver situation

Uanset om du er en privatperson, der har brug for batterier til hjemmet eller en professionel inden for industrien, kan vi opfylde dine behov. Vores sortiment omfatter også batterier til industrielle applikationer, såsom nødlys, sikkerhedssystemer, brandalarmer og meget mere.

SB Værktøj A/S er dedikerede til at levere produkter af højeste kvalitet og sikre pålidelig strømforsyning til vores kunder. Du kan altid regne med Duracell-batterier til at levere den kraft, du har brug for, når det virkelig gælder.

Duracell
Viser 1 til 1 af 1 (1 sider)
1
Batteri knapcelle Duracell 76a-c1/lr44 2...
32,50 krPris ex.skat 26,00 kr
Se fragtpriser her
Viser 1 til 1 af 1 (1 sider)

Nyhedsbrev

* E-mail:
Fulde navn: