Menu

Generatorer, pumper

Skal du have flyttet vand har SB Special butikken et stort udvalg af kvalitetspumper til formålet, hvad enten det drejer sig om rent vand eller affaldsvand.

Mærkerne Euromatic, Metabo, Marina og Speroni dækker med deres brede produktprogram en stor mængde af de behov hvor der er brug for pumpekapacitet.

Er dit behov et husvandværk til f.eks. sommerhus, jagthytte eller lign. kan dette løses med Metabos husvandværk.

Specialbutikken har desuden et stort program i kælderpumper og Unilift fra Grundfos. Disse pumper er udført i blankt rustfrit stål, Grundfos var banebrydende med denne modelserie og har vundet flere designpriser for denne serie af pumper, som er solgt i flere hundrede tusinde eksemplarer.

Pumpen har indsugningshuller allernederst på siderne og de partikler (sand, grus, sten o.l.) der kan passere her pumpes uhindret med vandet.

Kælderpumpen kan med fordel anvendes ifbm. udgravninger hvor grundvand skal bortledes eller ifbm. opgravning ved ledningsbrud på vand eller varmerør.

Pumperne kan også leveres med svømmer således pumpen automatisk starter og slukker ved skiftende vandniveau.

Specialbutikkens medarbejdere vejleder dig gerne til valg af den rigtige pumpe til netop dit behov.

Har du behov for 230 eller 400 volt på steder uden strømforsyning, har SB Special-butikken et bredt sortiment af Pramac kvalitets generatorer.

Generatorerne er forsynet med Honda benzin motorer eller Yanmar diesel motorer som sikrer en stabil leverance af spænding til din opgave.

Generatorerne er designet til nemt at kunne flyttes til den aktuelle opgave. Tit og ofte skal generatorerne bruges ifbm. pumpeopgaver og medarbejderne i Specialbutikker råder dig gerne i valg af generator til din pumpe.

Mangler du lys på stedet, har specialbutikken et stort udvalg af arbejdsbelysning baseret på den energivenlige LED teknik som giver rigtig stort lysudbytte.

Se hele vores store udvalg af pumper og generatorer i underkategorierne herunder og du kan købe alt vedr. denne kategori
www.sbnet.dk

 

Viser 1 til 24 af 61 (3 sider)
Viser 1 til 24 af 61 (3 sider)

Nyhedsbrev

* E-mail:
Fulde navn: