Menu

Buskryddere, motorsave, græstrimmer

I denne kategori har vi samlet alt inden for buskryddere, græstrimmere og motorsave. Specialbutikken har allieret sig med markedets mest roste og anerkendte mærker som Hitachi og Stihl.

Buskrydderne og græs trimmere er med den lille velkendte benzinmotor som er med til at skabe god balance og dermed med til at gøre arbejdet nemmere.


Skal der fældes træer har Specialbutikken et stort udvalg af motorsave fra Stihl, motorsave til hårdt brug hvor der er fokuseret på brugeren og som beskytter miljøet og din sundhed. Tre innovative teknologier skiller den nye motorsav MS 261 ud fra andre: en banebrydende motorteknologi, et unik luftfiltersystem og et professionelt antivibrationssystem.


Trænger hækken til en forskønnelse leverer Hitachi maskinen til dette, med  den smarte hækklipper uden ledning, men med kraftigt opladeligt Li-ion batteri sikrer du dig stor bevægeligfrihed.

Alt skal vedligeholdes men slides alligevel og derfor har Specialbutikken et stort udvalg af kæder, klinger, sværd, tændrør, olie, benzindunke, kædefile  og andet som der løbende kan blive behov for.

At arbejde med roterende og skarp værktøj, ofte under vanskelige forhold, kræver den største omhyggelighed og stor grad af egen sikkerhed. Derfor har Specialbutikken et stort udvalg i sikkerhedsbeklædning, støvler, handsker og hjelme.

Har du erfaring med at bruge disse maskiner, ved du nok hvilket sikkerhedsudstyr du foretrækker – men Specialbutikkens medarbejdere står altid klar med vejledning og gode råd til valg af maskine og sikkerhedsudstyr.

Se hele Specialbutikkens store udvalg i underkategorierne herunder.

Viser 1 til 24 af 36 (2 sider)
Viser 1 til 24 af 36 (2 sider)

Nyhedsbrev

* E-mail:
Fulde navn: